lauantai 6. elokuuta 2016

VersoiluaTänään ei pitänyt ommella mitään. 
Kuitenkin sormia syyhytti ja pienimmäisen vaatekaapissa oli hupparin mentävä aukko. 

Tilanne korjautui ;) 

Tilasin keväällä Verson puodilta alennuksesta pari kangasta. Epähuomiossa tilasin itsellenikin joustofroteeta, kun ajatuksena oli trikoon hankkiminen. Froteesta syntyi kuitenkin itselleni tunikamittainen Ehta, tällä kertaa ilman huppua. (en nyt yhtään muista olenko blogannut näistä, mutta olen siis ommellut itselleni aiemmin kaksi ehtaa hupullisena)

Lopusta kankaasta ompelin tänään pienimmälle hupparin, jonka hupun vuoritin pojille aiemmin kesällä ompelemien merirosvopaitojen jäännöksellä. Käveriksi ompelin vielä tilkkukorista löytyneestä koira ja kuumailmapallo -trikoosta pipon.

Toinen kangas oli ihana Sokerihiiri, jonka ompelin jo toukokuulla 80 senttiseksi haalariksi. Tämä on toiminut päiväunihaalarina viileinä kesäpäivinä. 

I

3 kommenttia:

 1. Hienoja vaatteita - erityisesti tuo haalari. ☺ Minullakin tuota sokerihiirtä odottamassa, mutta jotenkin vaikea tarttua froteeprojektiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haalari on ollut kovalla käytöllä kyllä. Tehdessä ajattelin, että käytetään sitten talvella sisävaatteena, mutta saa nähdä, tuleeko käytettyä, kun tämä on niin leveä malli.

   Poista
 2. Hienoja vaatteita - erityisesti tuo haalari. ☺ Minullakin tuota sokerihiirtä odottamassa, mutta jotenkin vaikea tarttua froteeprojektiin..

  VastaaPoista