perjantai 5. elokuuta 2016

Keltaista ja harmaata

Edellisten sarjaompelusten jälkeen päätin, että tartun vain yhteen ompelukseen kerrallaan. L:n mekko vastusti alusta asti ja oli keskeneräisissä varmaan pari viikkoa. Nytkin ompelin P:n paidan ensin loppuun ja kun sen tekeminen sujui isommitta ongelmitta innostuin tekemään mekokin valmiiksi. 

Mekon pääntie vetää harmillisesti kurttuun. Purin pääntiekaitaleen irti kaksi kertaa, mutta kolmatta kertaa hermo ei enää kestänyt. Pistän osan tästä uudella ompelukoneella opettelun piikkiin. Menee kai aikansa ennen kuin uuden koneen tuntumaan tottuu. Mekon pääntie on avonaisempi takaa kuin edestä. Saa nähdä, miten se asettuu tytön päälle. 

P:n paita taas onnistui paremmin. Mietin, onkohan marjanallet liian pienten kuosi eskarille, mutta tummanharmaa tasku ja kanttaukset ryhdistävät mielestäni paitaa ja vievät ehkä vähän huomiota kuosistakin (joka tietysti minusta on ihana, samoin kuin sinappinen väri...) 

HommaHuoneen värihaastekin on ollut tässä useamman kuukauden unohduksissa, mutta elokuu kuuluu siinä murretuille väreille, joten sinapinkeltainen paitahan sopii siihenkin. 
Mekko: 

Kaava 
SK 7/2016

Koko
116

Kangas
Kangaskapina


Paita: 

Kaava 
OB 6/2013 (MR Bear)

Koko
116

Kankaat
Marjanallet-trikoo PaaPii
Harmaa joustocollege ja resori Kangaskapina 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti