lauantai 19. heinäkuuta 2014

Perushauki


Joku kyseli viime viikolla Facebookissa, minkä värinen on arki. En tarttunut kilpailuun silloin, mutta jotenkin ajatus pomppasi mieleen tämän kankaan kanssa. 
Minun arkeni on ehdottomasti harmaa ja farkunsininen. Harmaa kaikissa kauniissa sävyissään. Ei siksi, arki olisi tylsää, vaan siksi, että arjessa juuri ne pienet asiat, pienet sävyerot, ovat kauniita onnenaiheita.

Olen ommellut itselleni lähinnä mekkoja, vaikka arjessa käytän eniten aivan perusvaatteita: farkkuja, t-paitoja ja villatakkeja. 
Niinpä Verson puodin Hauki-kankaasta syntyi Perushauki, arjen harmaana.Kaava

Koko
36/38

Kangas
Verson puoti: Hauki  

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva paita! Pitääkn katsoa löytyykö mullayota lehteä, kun just tämmöistä peruskaavaa olen hakenut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mie tosiaan tässä havahduin siihen, että näitä perusvaatteitahan itselleenkin on ommeltava, kun niitähän sitä eniten käyttää. Alkuperäisessä kaavassa on lyhyet ja puolipitkät hihat, mie pidensin hihaa ja lisäsin resorit summamutikassa, kun kangas ei ylläri riittänytkään täyspitkiin hihoihin. Niin ja pituutta lisäsin vertaamalla sopivan pitkään toppiin, tää peruskaava on aika kittana (semmonen just 2000-luvun alun pituutta, eli miulle ihan napapaita :D ) Mutta toi raglansauman on just sopiva sellaisenaan, mikä ainakin mulle on just se juttu, mitä en osaa itse säätää ;)

      Poista