maanantai 14. heinäkuuta 2014

Jämistä ja kirpparilta
Nyt kun vihdoin on hellettä lasten hellevaatteiden määrä osoittautui liian vähäiseksi. Viikonloppuna piipahdin kirpparilla, josta löysin ison pussilakanan ja alumiinisen kahvipannun. Näistä molemmista maksoin yhteensä kaksi euroa, joten tein mielestäni hyvät kaupat. 

Lakanasta syntyi eilen L:n punoittavia käsivarsia suojaamaan yksinkertainen mekko (ideaa lainattu Hupsistarallaa-blogista,oma toteutus lähempänä Siksakkia kirjan yöpaidan ohjetta, sillä halusin välttää olkasauman ompelua ja yksinkertaisesti leikkasin kankaan käyttäen L:n mekkoa kaavana.) Keskikohdan kohdistus ei ihan mennyt kohdalleen, kun leikkasin ensin toisen hiha-sivusauman ja sitten taitoin tämän kankaan päälle ja leikkasin toisen puolen samanlaiseksi)

P taas suostui viimein käyttämään lyhytlahkeisia housuja, jonka vuoksi olen leikellyt kolmet pöksyt OB:n easy piece-kaavalla. Kahdet on vielä ompelematta, mutta näistä ensimmäisistä tuli P:n suosikit. Ovat kuulemma "superpöllöhousut". Nämä on ommeltu kolmesta eri joustofroteesta; takakappale on lämpimämmän ruskeaa kuin etukappale ja taskut Verson puodin Ei pöllömpää kankaan jämistä. (tuhosin siis näihin tilkkuja L:n mekosta, P:n käpysetistä ja omasta mekostani)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti