sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Sininen tammikuu
  

Totutusta poiketen (heh) päätin ottaa osaa Hommahuoneen 
värihaasteeseen. Aloittaminen olikin helppoa, kun olin jo vuoden ensimmäisenä päivänä ommellut vyötärökäännettä vaille valmiiksi ensimmäisen kuvan housut. Tarkoituksenahan oli tehdä yksi kuukauden värin innoittama käsityö, mutta ufokasaan tutustuessani sinisiä töitä syntyikin useampi. Valmiiksi tulivat syksyllä leikatut petrolin väriset robottihousut kummallekin pojalle sekä pupubody.

Sininen ei ole minun värini.
 Sisustuksessa en voi sietää sinistä, enkä taida omistaa kuin yhden tai kaksi sinistä vaatekappaletta, vaikka ainakin tummansininen kävisi minulle kai ihan hyvin. Sininen ei vain sykähdytä. Poikien myötä suhtautuminen siniseen on kuitenkin lientynyt ja tapani hankkia kankaita kuin sikoja säkissä on tuonut sinistä paininjalan allekin.  

Ompelusten lisäksi neuloin turkoosinsiniset villasukat sekä itselleni että pienimmälle. Kummankin varpaita kun paleltaa näillä pakkasilla. 
Kaavat
Pillkuhousut OB Little Houses
Isot Robotti-housut OB Saimi
Pienet Robotti-housut OB Streaky Leggs 
PupuBody OB Sausage dog

Kankaat
Pilkut ja puput Paapii
Robot Versonpuoti

Sukkalanka
Novita Nalle 
  

4 kommenttia:

 1. Ihastuttavia pieniä ompeluksia ja ihania värisävyjä. Villasukat ovat todella herkulliset ja lämpimän näköiset.

  VastaaPoista
 2. Petrooli on lemppari siniseni. Kaikki työt ovat kerrassaan ihania, mutta pidän erityisesti sukista. Saa nähdä miten minun käy tässä haasteessa, kun en sinisiä juttuja yleensä tee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirjo. Sininen on minullekin jotenkin vieras, mutta jotenkinhan näitä sitten löytyi :) Ja minusta on välillä hauska haastaa itseään tekemään juttuja, joita ei itse olisi tullut ajatelleeksi :)

   Poista