sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ufot ja niiden selätys"Äiti ota miusta kuva, kun mie oon niin hienona!" 

 Ufot. 
Epäilen, että niitä kasaantuu jokaiselle vähänkin enemmän (tai vähemmän) käsitöitä tekevälle. Yhtä äkkiä sitä vain huomaa, että siellä täällä on jotain, josta puuttuu jotain ja sitten niitä joitain onkin läjäpäin... 

Minulle niin kävi näiden P:n paitojen kanssa. Vanhimmat näistä ovat elokuulta (eli eivät siis kamalan kamalan vanhoja vielä...), tuoreimmatkin lokakuun alkupuolelta. 
Ilmeisesti se akuutti paitapula ei ollutkaan niin akuutti XD. Paidankäyttäjän syksyinen kasvupyrähdys pakotti kuitenkin nämä paininjalan alle, sillä kohta näiden hihoista ja helmoista loppuisi pituus.

Suurin este näiden valmistumiselle oli oikutteleva ompelukone. Jälki, etenkin kaksoisneulaa käyttäessä, oli luokattoman huonoa, lanka katkeili, samoin ompelijan hermo. 
No. Niin kuin yleensä syy ei ollut koneessa vaan koneenkäyttäjässä. Kuten muissakin suhteissa, myös ompelijan ja koneen välillä laiminlyönnit kostautuvat. Niinpä käytin lauantaina hetkisen koneen parissa keskittyen sen huoltamiseen ainaisen vaatimisen sijaan. Puhdistelin pölyt pois ja öljysin. 
Tästä kiitoksena sunnuntaina sekä jälki että ääni olivat aivan toista luokkaa kuin ennen näitä. 

Niinpä niin. 

Kaava: 
OB 4/12 Little Lamb

Koko: 
98 

Kankaat: 
pehemia, viljamin puoti, käpynen, ek 
ja jotain kierrätyspaloja omista t-paidoista 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti