tiistai 2. syyskuuta 2014

Frankie 2 ja pari muuta harmaataHarmaa. Jotenkin se on vallannut nyt mielen ja vaatekaapin. Ei mitenkään ankeana vaan enemmänkin raikkaana ja selkeänä. 

Frankie 2 sai yläkappaleeseen pari kolme senttiä lisää mittaa ja istuukin edeltäjäänsä paremmin päälle (no niitä sovituskuvia ei nyt ole). Hihoista tuli 3/4 mittaiset, koska juuri niihin kangasta riitti. Hyvä kun jäljelle jäi sen mittaista pätkää, että sain pääntien kantattua samalla kankaalla. Näyttää yksinään lähinnä yökkäriltä, mutta mustan pitkän neulostakin ja huvin kanssa ihan pidettävä.

Erään perheenjäsenen juoksu/hiihtopukuun oli ilmestynyt reikiä. Paikkasin ne sillä itseliimautuvalla nylonpaikalla... Kätevä keksintö. 

Ja koska sukkien neulomiseen ei ole vielä riittänyt intoa, viimeistelin lyhyet säärystimet näin ensi hätään pidentämään mekkokautta.  

Mekko: 
Kaava

Koko
M

Kangas
Paapii


Säärystimet: 
Malli

Lanka
Novitan Wool 

2 kommenttia:

  1. Ihana tunika,yksinkertaisuus on näissä upeissa kankaissa se juttu. Minäkin hankin tuon SK:n ja yritän synteesiä itselleni :) Harma-valkoinen, harmaa-vaaleanpunainen- ihan lemppareita täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mie olen kans sitä mieltä, että vähemmän on enemmän, mutta nyt kun näitä alkaa roikkua kaapissa jo muutama, olisi ehkä aika opetella jotain uutta (ehkä pitää hankkia seuraavaksi jotain yksiväristä ja lainata siihen joku kikka jostain :))) Hienoa, että olet saanut jostain tuon SK:n, se alkaa olla niin vanha, että voi olla haastavaa löytää sitä.

      Poista