tiistai 31. joulukuuta 2013

Kiitos vanha vuosi, tervetuloa uusi!Vaikka aina ei pysty olemaan koko maailmaa syleilevä, on hyvä lopettaa vuosi halaamalla edes osaa siitä ;)

Tämä vuosi on ollut hyvä, täynnä pieniä ja suurempia ilonaiheita ja toivon, että vuodesta 2014 muodostuu yhtä hieno. Ja miksei muodostuisi :) 
Ihanaa vuotta 2014!Vielä uuden vuoden kynnyksellä ompelukone lauloi. P sai paidan housujen kaveriksi. (Verson puodin karkkikauppaa, joustocollege on ihana materiaali!) Huomisen synttärisankari sai neliöpipon trikoovuorella. Surruuttelin vähän ajateltua päänympärystä pienemmän (n. py - pari kolme senttiä) pipon, korkeutta arviolta. Päälikangas on pidempi kuin vuori, jotta vuori ei vilku ikävästi oikealle puolelle.  Istui hyvin päähän :)Ja syksyn aikana luennoilla neulotut sukat (lanka Pirtin kehräämöstä) sain viimein päätellyksi. Ongelmaksi muodostui toisen sukan kärjestä katkennut lanka, pituutta jäi noin sentti, mutta mie siksakkasin sen koneella sukan kärkeen, jotta vältyin purkamiselta. Saa nähdä, miten se kestää käytössä, 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti