perjantai 7. kesäkuuta 2013

Dinot kaupungilla

Kesä :) Ihanaa kun aurinko paistaa ja tätä on kestänyt jo monta, monta viikkoa. Lämpö on ihana tekosyy ommella lisää vaatteita lapsille, helteellähän menee t-paitoja sun muuta useampikin per päivä, kun pitää välillä juoda mehua tai syödä jäksiä taikka muuten vain möyriä milloin missäkin. Kesällä ei myöskään ehdi asetella ommeltuja vaatteita mihinkään kuvattavaksi, vaan kuvat on otettava silloin kun sattuu vaatteet saamaan kiinni kameran linssiin...  (tai puhelimen kameraan tällä kertaa...) 

Kankaan olen tilannut (yllätys yllätys) Käpyseltä varmaan joskus viime syksynä (ostan mie kankaita muualtakin, ihan totta), resorit kaiveltu kaapista. P:n paidassa kauluksessa kirkaan punainen ja hihansuissa limenvihreät resorit, L:n paidassa pinkit. Kaavana P:n paidassa Ottobre 3/13 Brave Fireman ja L:n paidassa Ob 4/12 Little Lamb (ihan siitä syystä, että nämä oli valmiina piirretty oikean kokoisena). 


Ja päivän piristys: miun monsteripelargoni taitaa kuitenkin kukkia tänä kesänä!! (Siis se on hurjan kokoinen, kun talvetin sen viileällä kuistilla viime talven) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti