lauantai 6. huhtikuuta 2013

Ajanvietettä matkalleAutoilu. Autoilu on mukavaa, mutta kun istuu viikon sisällä yli 1500 kilometriä autossa, on väistämättä keksittävä jotain tekemistä. Lapsilla asian ajaa isän ostama DVD-soitin, mutta minun piti etupenkillä istuessani viihdyttää itse itseäni jotenkin. Äänikirjan kuunteleminen on hyvä tapa (paitsi ettei 1500 km aikana ehdi kuunnella koko Dan Brownin Kadonnutta symbolia kokonaan, joten se jäi harmittavasti kesken), mutta ainahan siinä sivussa voi tehdä jotain pientä. Syntyi nippu tiskirättejä (ts. keittiöliinoja, hih hienoa että tiskirätille on keksitty myyvempi ja nätimpi nimi :) ). Olisi syntynyt enemmänkin, jos lankaa olisi ollut.

Lankana Novitan Hanko, puikot 5. Loin 20 - 25 silmukkaa ja neuloin korkeutta niin, että liina oli kutakuinkin neliön mallinen. Neuloin helmi- ja kahden kerroksen helmineuletta sekä ruskeavalkoisen kaksi kertaa kaksi neliöinä (eli 2 o, 2 n seuraavalla kerroksella samoin, sitten taas 2 n, 2 o x 2krs.)

Osan säästän kaapin perille viemisiksi, osa päätyy omaan keittiöön, jonka rättitilanne on ollut jo pidemmän aikaa kurja.
Posted by Picasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti