lauantai 6. huhtikuuta 2013

P&P

Ensimmäinen P. Pipoja :) 
Ennen reissuun lähtöä saimme yllättäen kutsun, joka sopi suunnitelmiin paremmin kuin hyvin. Meille tarjottiin yöpaikkaa matkan varrelta, mikä helpotti pienten kanssa matkaamista ja osoittautui muutenkin todella mukavaksi kokemukseksi. Yllätyslähdön takia ajattelin muistaa vieraanvaraisen perheen pieniä pipoilla. Ja kun vauhtiin pääsin, piti omillekin tehtailla samoin tein neliöpipot. Neliöpipo on varmaan helpoin mahdollinen ommeltava pipo, joten pipot syntyivät nopsaan (siitä huolimatta, etten ollut aiemmin niitä tehnytkään) Toinen P. Purkaminen. 
Tätä minä en yleensä harrasta. En, en ja en. Yleensä tyydyn vaikka vähemmän täydelliseen lopputulokseen tai päädyn vaikka tekemään jotain ylimääräistä ennen kuin alan purkaa työtäni. Yksin kertaisesti olen huomannut, että jos alan purkaa, en saa aikaiseksi tehdä samaa työtä uudelleen ja niin työ tahtoo jäädä kesken. MUTTA. Poikkeus vahvistaa säännön. Tällä kertaa paremman lopputuloksen tavoitteleminen sai minut purkamaan ja nyt vain odottelen inspiraatiota, jotta saan saatettua työni loppuun. (saa potkaista, jos näyttää siltä, ettei tästä kuulu mitään, sanotaan vaikka kuukauteen...) 


2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Ne on kyllä paljon söpömpiä vielä käyttäjiensä päässä, mutta jostain syystä helpommin kuvattavissa lattialla ;)

    VastaaPoista