sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Uniformu


Tämän syksyn lempivaatteeni on mekko. Tai kolme, sillä näitähän nyt on tullut ommeltua samaa kaavaa hyödyntäen useampi. Tällä kertaa frankie sai lyhyemmän pussihelman. 

Erehdyin lukemaan erästä keskustelua siitä, millainen blogi on hyvä. Ensialkuun keskustelua oli mukava lueskella, ihmiset kehuivat toistensa blogeja ja niiden toteutusta. 

Mutta.

Ilmeisesti positiivisista asioista on vaikeaa tai mahdotonta keskustella ilman, että jossain vaiheessa negatiiviset nousevat esille. Ei tarvinnut kuin lukea vähän eteenpäin ja yhä enemmän alkoi nousta esille niitä asioita, jotka tekevät blogista huonon.
Nyt kun ko. keskustelun lukemisesta on jo jonkin verran aikaa, huvittaa miten herkkänahkainen sitä on.

 Kun niitä negatiiviseksi koettuja asioita tunnistaa omasta blogistaan, koko tekemisestä menee mieli. Kunnes muistaa, mikä blogin alkuperäinen ajatus oli: toimia (pääasiassa) käsityöpäiväkirjana itselleni, jotta itse muistan, 
mitä olen tehnyt, milloin ja millä kaavalla tai ohjeella.

Silti ja siitä huolimatta pohdin ihan yleisellä tasolla sekä oman käytöksen kannalta sitä, onko negatiivisen kautta asioiden esittäminen aina "tervettä kritiikkiä" ja vaatiiko jonkin asian kehuminen tai hyväksi toteaminen perusteekseen aina jonkin toisen alaspainamisen. Kaava: 
Frankie 

Koko: 
M

Kangas: 
Pehemiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti