keskiviikko 11. joulukuuta 2013

JämäkämäbätmänOn liikuttavaa, miten kova luottamus miehellä on taitoihini. P haluaa lepakkomiesvaatteet. Mies toteaa, että äiti tekee. jep jep. 
Minä en ole aplikoinut aikaisemmin ja tätä tehdessä tuli mieleen, etten aplikoi myöhemminkään. (Toinen vaihtoehto tietysti olisi opetella ko. taito ;) ) Rytyssähän kuva on ja jostain syystä Ewa Marketta (eli 100 euron marketista ostettu ompelukoneeni) tahtoi syödä kankaan sisälleen, joten jouduin paikkailemaan reikää kuvan vierestä. Muutamia muitakin ongelmia tuli matkaan ja voin vain vahvistaa sen, mitä olen OEssa saanut muidenkin suulla kuullut: älä koskaan, koskaan ajattele ompelevasi jotain yksinkertaista ihan nopeasti. 
Ei, se ei toimi niin. 


4 kommenttia:

 1. Voi näkisit mun ensimmäisen aplikoinnin!!! Nokka pystyyn ja uutta yritystä! Laita irtirevittävä tukikangas alle, muuten on ihan mahdotonta saada tasaista pintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos rohkaisusta! Miulla oli tukikangasta lepakossa ja keltaisessa pohjasssa, jostain syystä veti ruttuun siis jo siinä vaiheessa... No paidassa ei kyllä ollut sitä tukikangasta, joten osa rutuista selittyykin sillä... Voipi olla, että keräilen rohkeutta aikani ennen seuraavaa kokeilua...

   Poista
 2. Moi, aika mageita juttuja on tyyppi tehnyt :)
  tänään sain vinkin käydä katsomassa tällaista sivua, ihailua...

  t. kaurapellon kasvatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin mie kuulin, että siulle oli tätä mainostettu ;) ja tosiaan, lumikothan on yhä hirmuisia petoja :D

   Poista