sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Vinksinvonksin

 Niin, aina kaikki ei mene kuin suomenruotsalaisessa unelmassa :D Ensinnäkin mie havaitsin (taas) omaavani perisuomalaisen kateellisen luonteen. Kun itse ei ehdi ajattelemaan ompeluprojekteja, saati niitä toteuttamaan, kaikista muiden ihanan ihanista blogipostauksista herää innostuksen ja inspiraation sijaan vain - no kateutta. 
Koska vihreä väri ei erityisemmin pue minua, piti kateutta taltuttaa ompelemalla jotain. Ja aamiaispöydässä syntyi idea joustofroteemekosta L:lle. (siis todella tarpeellinen, kun KAIKKI tytön mekot on trikoisia, eli liian kylmiä näille keleille...heh, kerrospukeutumistahan ei voi harrastaa...) 

Aikaa oli rajallisesti, eikä mitään valmista mekkokaavaa tietenkään mielessä. Piirsin sitten siitä samasta paidasta (ja täällä) kaavan, johon mielin pussihelmaa. Jotain piristystä piti keksiä, joten Tosimummon ohjeella tein elämäni ensimmäisen valenappilistan tähän. 
Loistava idea kokeilla muuten jotain uutta silloin, kun ei ole aikaa mahdolliselle purkamiselle. 

Lopputuloksessa siis nappilista on vähän vinossa, joten päätin ommella nuo napit vähän vinksinvonksin myös, jos vaikka häivyttäisi tuota vinoutta pikkuisen muukin epäsymmetrisyys. 

Valenappilistan teko-ohje oli kyllä mainio ja aion palata aiheeseen joskus paremmalla ajalla :) 
Niin ja helmaa jouduin lyhentämään 10 senttiä, miun ottamat mitat oli ilmeisen epätarkkoja :D 
Unohdin jo, mistä olen ostanut joustofroteen ja resorit, tuo frotee on minusta erityisen ihanan suklaisen värinen, semmoinen lämmin ruskea :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti