maanantai 19. elokuuta 2013

KoululaukkuMinulta kysyttiin viime viikolla, joko minulla on koulureppu. Totesin, ettei ole ja ajattelin, että ainahan kaapissa on joku laukku, joka sopii tarkoitukseen. Ja olisihan niitä ollut ainakin pari kappaletta. Mutta minkäs teet kun mieli alkoi tehdä uutta. 

Laukku, tai kassihan tämä on, on yksinkertainen, sisätaskuton ja suuri. Sopii kalenterit ja kansiot ja ehkä pieni neulekin luennolle kuljeteltavaksi. Sisätaskujen tekemistä pohdin, mutta tulin siihen tulokseen, etten tarvitse niitä. Kaikki laukkuni kun muistuttavat taskuista huolimatta maatuskoja: Laukun sisällä pussi, jonka sisällä pussukka, jonka sisällä kukkaro jne... 

Kaava SK 3/12 nro 4, isompi laukku. 
Päälikangas Ikean puuvillaa, vuori tädin vanhat verhot (käytetty jo tässä)
Pitsi isomummin kapioista. Samaan aikaan huutokaupassa muu perhe teki hankintoja. Tämä on kuulemma hankittu minun lankoja varten. Aikas ihana, vai mitä? Saa nähdä, mihin tämän ihanuuden uskaltaa sijoittaa - lattiatasossa vaarana on joutua kahden pikku mussukan kiipeilyalustaksi, jota tämä ainakin 60 vuotta vanha (kyljessä olevassa tarrassa oli päivämäärämerkintä vuodelta 1951 ja sen alla useampia samanlaisia tarroja) kapine ei kestä. 

Suhteellisen historiallispitoinen päivä näin maanantaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti