torstai 18. heinäkuuta 2013

Lauma


Saksisulkeisten ja tunnin tappelu saumurin uudelleenlangoittamisen kanssa kannatti. Tuloksena lauma Little Lamb-kaavan paitoja, isompia ja pienempiä, osa kaavanmukaisia, osa muokattuja. 


Tämä paita on kooltaan 92, hiha lyhennetty t-paita mittaan. Kankaat ostettu joskus viime vuonna Käpysestä, resori Eurokankaasta.Perusversio, koko 92. Tästä tuli miun suosikki väriyhdistelmän vuoksi. Jotenkin noi suunnitellut väriyhdistelmät näyttää pliisuilta tän "ahaa-kangas-ei-riitä-hihoiksi-mitäs-nyt-tehdään" -version rinnalla :D 
Aamu satamassa -kangas II laatuista, mikä helpotti omaa oloa, kun kuvioita ei tarvinnut edes yrittää saada kohdistumaan. (Käpysestä tämäkin) Hihakangas lainattu miun vanhasta, vähän käytetystä t-paidasta ja resori lainattu mummon kaapista... 
P:n mukaan tässä on nosturi ja piipaa-autolaiva.


Toinen perusversio, koko 98. Turkoosi (vai oisko tää petroli?!) trikoo lainattu resorin tavoin mummon kaapista. Miun ensimmäinen tuplahiha kokeilu ikinä onnistui ihan hienosti. Tuplahihan tekemiseen voi lainata ohjetta esim. täältä. Mie tosin oikaisin vähäsen ja hihan osat ovat kiinni toisistaan vain tuon kaksoistikkauksen varassa. (Toisin sanoen, laiskotti etsiä ohjetta ja tein vain tunnepohjalta...) 

Ja niin paita on koossa 104, kangas PaaPiin. 


Ja peruspaita muokatulla hihansuulla, koko 104. Tässä viis vain pidennetty hihaa resorin mitan verran ja kantattu hihan suut samalla resorilla kuin pääntiekin. 

Laatikkoon jäi vielä muutama leikelty juttu, mutta pitäisi varmaan välillä ommella muutamat housut. L:n housutilanne kun on sellainen, että housut eivät kestä neidin vauhdissa päällä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti