perjantai 10. toukokuuta 2013

Käpyset(ti)

 Hamsteri, orava, pelikaani... mitäs näitä eläimiä nyt onkaan, jotka varautuvat ja varautuvat tulevaan?! No mie kuulun samaan heimoon. Järkyttävänä tosiasiana olen tässä todennut, että a) lapset kasvavat b) lapset menevät hoitoon ensi talvena. Niinpä luonnollinen reaktio on, näin kesän kynnyksellä, ommella varastoon vaatteita ensi talveksi...

Totta puhuakseni Käpysen Käpyseni-kuosi ei alkuun sykähdyttänyt lainkaan. Ja kun tilasin mysteeripaketin kankaita, aloin "pelolla" ajatella saavani ko. kangasta. No aikani kun asiaa ajattelin, jo ennen paketin saapumista postiin, oli mieleen tullut montakin ajatusta kankaan käytöstä ja aloin odottaa, ja  jopa toivoa, että mysteeripaketista tulisi tätä keltaruskeaa joustofroteeta. 

Ja sitähän tuli :) 
Lopputuloksena käpysetti P:lle koossa 98, joten sovituskuvat on jokseenkin hassuja.  Paidan kaava OB 4/12 Little Lamb ja housujen se valmisvaattesta lainattu (sama kuin tässä). 
Käpyseni-joustofrotee siis Käpyseltä, ruskea joustofrotee Sampsukasta ja resori paikallisesta EK:sta. 

Kelvannee hoitovaatteiksi sitten joskus ensi talvena ;) 

4 kommenttia:

 1. Noihin taskuihin on varmasti ihana piilotella pikkulegoja, autoja, nappuloita tai leivänkannikoita... Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammakoita, käpyjä ja pikkukiviä.... :D Ja nämäkään ei olisi syntynyt ilman niitä teiltä tulleita housuja :)

   Poista
 2. Minulla mysteeripaketit jäävät usein tilaamatta juurikin siksi, että pelkään saavani jotain "ei niin mieluista" kangasta. Toisaalta joskus kankaisiin ihastuu vasta kun niitä hypistelee. Ehkäpä joskus minäkin rohkaistun. Aivan ihana setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerrankin miun mielikuva ja lopputulos vastaa toisiaan. Mie olen tullut siihen tulokseen, että riskejä kannattaa ottaa, tulee kokeiltua uusia juttuja, kun joku muu on valinnut kankaat :D

   Poista